Opti-Coat dealer

Opti-Coat is volledig bestand tegen zuren die zich bevinden in vogelpoep en zure regen. Dit is iets waar de fabriekslaklaag niet tegen bestand is en een permanente beschadiging bij op zou kunnen lopen. Er zit altijd een schone en glanzende coating op uw auto doordat de Opti-Coat geen permanente beschadiging oploopt.

GLOSS-COAT

Gloss-Coat lijkt erg op de lak die reeds op uw voertuig is aangebracht, met als belangrijk verschil dat het meer glans en hardheid geeft aan de lak op uw voertuig. Optimum Gloss Coat creëert een eenvoudig te reinigen laag die superieur is aan elke wax of sealant door de lange standtijd die het met zich meebrengt. Optimum Gloss Coat zal twee tot drie jaar meegaan waarnaar een herapplicatie nodig zal zijn om de bescherming voort te zetten.

OPTI-COAT PRO

Optimum Opti-Coat Pro is een blanke coatinglaag vergelijkbaar met de blanke lak die al op uw voertuig aanwezig is. Opti-Coat pro is bedoeld als een permanente blanke coating ter bescherming van de onderlaag. De lak behoudt zijn originele kleur en verontreinigingen worden geweerd, waardoor het oppervlak zijn nieuwstaat blijft behouden.

OPTI-COAT PRO +

Opti-Coat Pro+ zorgt voor een nog gladder oppervlak, meer glans dan men reeds van ons gewend is met de Opti-Coat Pro. Deze coating werkt als een versterker van de Opti-Coat Pro en is daardoor het ultieme wat wij u kunnen bieden op het gebied van ceramische coatings.

OPTI-GUARD FABRIC COATING

Opti-Guard Fabric textiel coating creëert een super hydrologische laag om stoffen stoelen en cabrio-daken of andere textiel oppervlakken te beschermen. Als er vloeistoffen op de met Opti-Guard Fabric behandelde stof komen zullen deze de stof niet penetreren. De vloeistof zal er op blijven liggen of afrollen, zonder vlekken achter te laten.

OPTI-GUARD LEATHER COATING

Opti-Guard Leather creëert een hydrofobische en bevat een zeer geconcentreerde UV beschermer die er voor zorgt dat leder en vinyl niet vroegtijdig zullen verouderen, craqueleren. Ook zal de coating beschermen tegen verkleuren en vlekvorming van o.a. spijkerbroeken en/of lederen riemen.

OPTI-GLASS PRO

Opti-Glass Pro is gemaakt om een chemische verbinding met glass aan te gaan om zo een super hydrofobische laag te creëren. De coating zorgt voor een beter zicht tijdens regen en water zal bij lage snelheden zonder gebruik van de ruitenwisser van het raam afglijden.  In tegenstelling tot de glass sealants die siliconen bevatten is Opti-Glass Pro superieur in levensduur en beschadigingen van de ruitenwisser.